Gość Jakub Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Od wczoraj mam pewien problem z pępkiem, przy dotykaniu lekko boli, ból jest taki jakby to mięsień bolał, ale nie jestem tego pewien. Dwa dni wcześniej dosyć intensywnie chodziłem. Czy możliwe, zeby od tego? Prowadze siedzacy tryb zycia, moze jakies przeciązenie? Bralem tez Apap z powodu ząbkowania. Mam 22 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Ból taki typu miejscowego, rzeczywiście może być spowodowany przeciążeniem mięśni brzusznych. Jeśli nie wycofa się w przeciągu 2-3 dni radzę skonsultować się z lekarzem bezpośrednio. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi