Gość Krzysztof Opublikowano 20 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Witam serdecznie. Mój przyjaciel choruje na Sarkoidozę Płuc.Przy czym ma tylko jedno płuco bo drugie stracił kilka lat temu w wypadku. Jego stan się pogarsza chcę mu pomóc. Cz jest możliwość wszczepienia płuca .Jeśli tak to od czego mam zacząć i do kogo się zwrócić Z góry dziękuję za odpowiedź pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jan Opublikowano 20 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Najlepiej niech przyjaciel zwróci się do specjalisty pulmonologa - on wykona wszystkie wymagane badania i zakwalifikuje do ewentualnego przeszczepienia płuca, jeśli będą oczywiście do tego wskazania kliniczne. Po kwalifikacji zostanie wpisany na listę oczekujących i będzie czekał na zabieg przeszczepienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysztof Opublikowano 22 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Dziękuję za poradę porozmawiam z Nim. Czy mogę liczyć na pana pomoc , jeśli będę miał jeszcze jakieś pytania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi