Gość Rafał Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Witam Chciałbym Panu zadać następujące pytania : 1. Czy stulejka może powodować problem z wprowadzeniem penisa do pochwy ? 2. Czy konieczne jest ściągnięcie napletka podczas stosunku ? 3. Czy nieściągnięty napletek może powodować mniejszą przyjemność podczas stosunku dla partnerki ? 4. Czy stulejka wymaga leczenia jeśli w stanie spoczynku i niepełnej erekcji jestem w stanie ściągnąć napletek (w stanie całkowitej erekcji przebiega to nieco boleśnie ) Powiem szczerze , że nie przeszkadza mi to specjalnie (higiena jest zachowana) i nie jest to powodem do niepokoju mimo to chciałbym fachowej porady , a może jednak coś z tym trzeba zrobić. Proszę o poradę z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam. 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Stulejka może być przede wszystkim powodem bólu, mniejszych doznań podczas stosunku. Myślę, że tak czy inaczej powinien zbadać Cię urolog i wtedy stwierdzić jakie leczenie zastosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi