Gość MadeBy Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Wokoło odbytu Wyskoczył mi CHYBA polip choć nie mam pewności już kiedyś miałem coś podobnego ale było jak pryszczyk który sam wycisnełem, po wyciśnięciu został *knot* w wyglądzie i dotyku przypominający trociny zbite w knot jak w świeczce teraz od dwóch dni zauważyłem dwa takie same choć trochę większe-dłuższe *chrostki* lub *guzki* nie wiem jak to określić. Jeden z nich jest ulokowany z Tyłu wylotu odbytu *tzn od strony kości ogonowej w dół i tam go można znaleść* drugi po przeciwnej stronie na prawej ściance wylotu odbytu. Po wyciśnięciu tej pierwszej *chrostki* te same wnoski co kiedyś trocinowy knot ale druga chrostka jest inna gdy chcę ją złapac w dwa palce to się chowa i ucieka w głąb odbytu. Proszę o doradzenie mi czy ciepłe kompiele tzw. namaczanie ma jakiś sens? od kąd tylko zobaczyłem że są takie zmiany wokoło odbytu zaczełem smarować kremem Nivea *tuż po pierwszym wyciśnięciu* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Trudno cokolwiek zalecić nie wiedząc co to jest. Trzeba, aby Pana zbadał lekarz bezpośrednio. W zmianach zapalnych typu czopów ropnych skórnych (czyraków) wygrzewanie jest wskazane, jednak jeśli to żylaki odbytu to przeciwwskazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MadeBy Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 hmm może niech Pan zada profilaktyczne pytania a ja postaram sie określić co widzę i na podstawie tego dojdziemy do czegoś. Chodzi o to że już kiedyś miałem coś takiego i zeszło bez problemów a teraz ta druga *chrostka , gulka..* gdy chcem ją złapać ucieka jak jako a każda próba przerwania skórki jest chorobliwie bolesna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MadeBy Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 ***Ucieka jak jako *** nie mam jak zabardzo udać się do lekarza gdyż jestem za granicą i dopiero za 2 tyg będe w kraju więc dopiero po takim czasie mogę zacząć działać z lekarzem oko w oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi