Gość bartlek Opublikowano 19 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Witam, Na wstępie uprzedzając odpowiedzi o tym, że jestem młody, to początki i dlatego tak się dzieje - mam tego świadomość lecz zaraz wyjaśnię dokładniej. Otóż od około 5 miesięcy zaczęliśmy z dziewczyną uprawiać seks. Mój problem polega na tym, że za szybko mój organizm jest w stanie spowodować ten efekt "uniesienia" w wyniku czego dochodzę. Tyczy się to każdej pozycji, jednej w mniejszym a drugiej w większym stopniu. Przez to staram się to spowalniać po prostu zwalniając tempo lub zmieniając pozycję. Trochę mnie to martwi dlatego tutaj pisze aby uzyskać odpowiedź/radę od osoby, która miała z czymś takim jak ja problem lub wie jak go rozwiązać. Prezerwatywy "opóźniające" wytrysk to chyba pic na wodę, przynajmniej na mnie to nie działa. Mam 18 lat. Z góry dziękuje za odpowiedź jak i zbędne komentarze. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hast Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 No coż. W tym wieku to bardzo wiele osób ma tego typu problemy. Większość z nich wyrasta, czasami to pozostaje.Jak prezerwatywy nie pomagają to może jakiś spray opóźniający wytrysk? Ewentualnie chusteczki oc wipes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartlek Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Piszesz tutaj o serii orgasm control? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hast Opublikowano 29 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Tak o tym, tylko użyłem skrótu. Całkiem niezłe preparaty chociaż na początku nie polecałbym dozować tego zbyt dużo bo rzeczywiście moze znieczulić penisa (oczywiśćie na krótko). Na poczatku polecam chusteczki, potem można sobie ewentualnie kupić spray orgasm control. Jest wydajniejszy i wychodzi taniej w dłuższej perspektywie. A i po pierwszym szybkim razie można poczekać te 20 minut i znowu zacząć uprawiać seks. Powinno być już dłuże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romankwak Opublikowano 31 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2024 ja biorę środki z Lidokainą jak i Stud Pills tabletki na to i pomagają. Można opóźniać moment wystrzału w nieskończoność przy odpowiednim stosowaniu przed i w trakcie 😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi