Gość Paweł Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Dzien Dobry Mam takie pytanie mam 14 lat i sie boje czy mam Stulejke poniewaz gdy sie masturbuje napletek nie schodzi a gdy chce go zdjąc bardzo boli gdy moj penis jest w spoczynku to moge zdjac jak na zdjeciu nie calego zdjołem pokazalem tylko ze cos mam na zołedziu jakas linia jest przyczepiona do niego PROSZE o pomoc!;/ aha i czy bede mial wiekszego ..bo wie pan mam 14 lat i moj penis ma tylko 9cm w Zwodzie ;/ Tu Jest zdjecia mojego Penisa.! http://i39.tinypic.com/9is95j.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Najlepiej osobiście udać się do urologa, który Cię zbada i zadecyduje o dalszym postępowaniu. Musisz również porozmawiać o tym z rodzicami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonim Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 mam tak samo tez mam ta linie lecz żadnej faudy nie mam i boje się naciagnac napletka do końca prosze odpisać na temat tej lini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Dla zainteresowanych tak mogą wyglądać choroby penisa zdjęcia, objawy http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Farah Opublikowano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 Mogą, ale przecież to nie o to tutaj chodzi. Jeśli problem jest ze stulejką to na pewno odczuwa sie pewien dyskomfort, który poprzez zabieg można zniwelować. Macie specjalne kliniki, które tym się zajmują przykład z Łodzi, Multiclinic Centrum Medyczne można się skontaktować i poprosić o wizytę. Sam zabieg nie boli, a z tego co się czyta to główna obawa większości panów zaraz bo męskiej dumie, żeby nie iść i nie wyleczyć problemu - cóż jak ktoś lubi się męczyć to jego sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dr Adam Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zobacz dużo zdjęć chorób --> bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi