Gość Edyta Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Witam 8 kwietnia miałam robioną laparoskopie. Usunięto mi lewy jajnik. Proszę o przetłumaczenie wyników. Cystis heamorrhagica endometrialis et corpus luteum haemorrhagicum. Sine laesiones. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Torbiel krwotoczna endometrialna i ciałko żółte krwotoczne (czyli endometrioza) Bez uszkodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Czy to oznacza że mam endometrioze? Co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi