Gość Kasia Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Proszę o przetłumaczenie mi badania usg Główka kości ramiennej w panewce stożek prawidłowy Niewielki ucisk w kaletce pod barkowej Zrobiłam to USG ponieważ bardzo boli mnie lewa reka Czy to jest cos powaznego z czym musze sie udac do lekarza, czy bol minie Trudno mi się wybrać ponieważ praca mi nie pozwala Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Nie ma w tym badaniu ewidentnej patologii, która świadczyłaby o dolegliwościach bólowych związanych z bólem lewej ręki. Może warto byłoby jeszcze wykonać dodatkowo RTG odcinka szyjnego kręgosłupa. O tym jednak musi zadecydować lekarz prowadzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi