Gość Artur Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witam jakis rok temu mialem operacje stulejki lekarz kazal mi cwiczyc napletek i sciagac go 3 razy dziennie stosowalem sie do tego az do czasu gdy lekarz powiedzial ze niemusze juz tego robic.Teraz jest juz wszystko ok napletek schodzi bez problemu nieboli ale mam 1 pytanki poniewaz czy to normalnie ze napletek jest polączony z żołądziem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Tym połączeniem jest wędzidełko. Jeśli jest to inne połączenie tj. przyrośnięty napletek, to najlepiej skontaktować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 normalnie napletek moge sciagnac wiec chyba jest ok *) a inne pytanie to takie poniewaz nieraz przy masturbacji gdy dotykam żołądzia boli ono a nieraz nie to normalne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ziomus Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Ja słyszałem, że to przy częstej masturbacji bądź stosunkach płciowych mija (żołądź przyzwyczaja się do dotyku). Podobno często dotyka to młodych mężczyzn. Nie jestem specjalistą i mogę się mylić, ale myślę, że nie masz powodu do zmartwień. Mam to samo (już jest lepiej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anonim Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 ja mam problem polegajacy na tym ze napletek nie schodzi gdyz zrobisie od gory jakby nie rozciagliwy i zoladz nie moze wyjscbo to bardzo boli napletek jest tez od gory czerwony co z tym zrobic ???bo nie moge sie chocby masturbowac a co dopiero zazyc stosunku ps. mam 17 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kusy Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Eh...... mam to samo ale niezamierzam iść do lekarza bo się wstydze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gosc Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 to stulejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Johnny Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Witam. Kiedyś mój napletek też był zrośnięty z żołądziem i miałem nadwrażliwość żołądzia, ale wykonywałem specjalne ćwiczenia i dziś już nie jest zrośnięty ani nie boli *) Gdyby ktoś chciał zapytać o te ćwiczenia czy cokolwiek z tym związane to chętnie podzielę się swoim doświadczeniem na ten temat. To mój mail : johnny1502@wp.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi