Gość Katarzyna Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witam od okolo 2 tyg mam bole po calej lewej stronie brzucha . bol jest tak silny ze czasami dretwieje mi noga lewa . co tydz mam wizyte w szpitalu z powodu bolu co lekarze stwierdzaja zapalenie nerki po przepisaniu antybiotykow i po skonczeniu brania tabletek bol wciaz sie utrzymuje co to moze byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Czy były jakieś nieprawidłowości w badaniu ogólnym moczu i usg nerek? Jeśli takich badań nie bylo, to warto je wykonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Katarzyna Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 W usg nic nie wyszlo w badaniu moczu wychodzi stan zapalny nerek kilka lat temu wykryto zwerzenie moczowodu lewego ale wszytskie badania sa w normie tylo caly czas jest stan zapalny i okropny bol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Czy wykonano posiew moczu w kierunku bakterii? Wtedy od razu wykonywany jest antybiogram pozwalający dobrać antybiotyk, który działa na ten drobnoustrój. Doraźnie można przyjmować ibuprofen, ketoprofen, które powinny zmniejszyć objawy bólowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Katarzyna Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Aktulanie przebywam poza granica wiec nie wiem czy tu robia posiew moczu leki przeciwbolowe biore ale bil i tak powraca , mam ponownie sie zglosic do szpitala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi