Gość Edyta W. Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Witam. Czy biorąc szczepionkę na zółtaczkę bo po porodzie okazało się że mam kamienie czy biorąc te trzy dawki szczepionki mogę karmić piersią ?? Jaki okres muszę odczekać jeśli jestem po cesarce żeby poddać się zabiegowi laporoskopią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Wg informacji producentów szczepionek karmienie piersią nie jest przeciwwskazaniem do szczepienia przeciwko WZW typu B –* jednak proszę o zwrócenie się z pytaniem do pediatry, który opiekuje się dzieckiem i zna wszystkie aspekty jego zdrowia. Najwcześnie można zoperować się po około 2 miesiącach od cięcia cesarskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta W Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Dziękuje za odpwiedź .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi