Gość Tomek Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Doktorze jakis tydzien temu nagle dostalem goraczki ktora trwala jedna noc od tej chwili przez nastepnych kilka dni mialem biegunke. Problem w tym ze nic mnie nie boli lecz utrzymuje sie dziwne uczucie *ciezkosci* lub *wypychania* w miejscu wyrostka , bardzo dziwne uczucie lecz apetyt mi dopisuje ale boje sie jesc. To uczucie bardzo ciezko opisac lecz nie jest to bol ale czuje ze cos sie tam dzieje co mam z tym zrobic. Wspomne jeszcze ze bylem u lekarza i on stwierdzil grype żołądkowa.Powiedzial ze przejdzie i co prawda przechodzi biegunka ale to uczucie nabrzmienia wewnatrz jest niepokojace. Grype takowa przechodzilem kilka razy w zyciu ale to co sie teraz dzieje nigdy nie mialo miejsca. Czy to moze byc wyrostek czy *MA BOLEC* przy wyrostku? Bardzo prosze o jakakolwiek diagnoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Jeśli lekarz badał Pana i nie wysnuł podejrzenia zapalenia wyrostka robaczkowego to na pewno takowego nie ma. Bóle rzeczywiście mogą być następstwem wirusowego zapalenia żołądkowo-jelitowego. Jeśli dolegliwości te nie ustąpią w przeciągu tygodnia radzę skontaktować się ponownie z lekarzem. Być może trzeba będzie wykonać dodatkowe badania (np. laboratoryjne lub/i USG jamy brzusznej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi