Gość J Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Witam, Wyczułem na środku worka mosznowego(miedzy jądrami) guzek, który swędzi po kąpieli. Gdy ścisnąłem lekko wydobyła się wydzielina lub ropa, ale bardzo mało jednak guzek się pomniejszył. Co to może być i czy to poważne? Istnieje obawa raka jąder? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Przede wszystkim z opisu wnioskuje, że zmiana znajduje się na skórze, a nie wewnątrz worka mosznowego. W tej sprawie najlepiej skontaktować się z dermatologiem. Trudno powiedzieć mi bez badania czy jest to zwykła krostka z bakteryjnym nadkażeniem czy inna zmiana związana z chorobą weneryczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 wewnatrz wczoraj wyczuwalem taki woreczek dzisiaj go juz nie ma jest tylko piekacy slad na skórze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość POMOCY Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Pomocy... Mnie moszna swedzi juz od kilku miesiecy... wcześniej wyczuwałem mały guzek ale teraz sie troche powiekszył, jest on chyba pod skurą ale w miejscu gdzie on jest i w okolicach tego miejsca potwornie swedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość domin Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 ja też to mam , smaruj olejkiem od świerzba i nie drap , ja tez mialem swedzaca krostke jak drapalem to sie powiekszala , NIE DRAP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi