Gość Wojtek Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witam, jakis czasm temu po załatwieniu potrzeby fizjologicznej, wyczułem poprzez papier mala krostke obok odbytu, o tym samym kolorze. Dzisiaj, po ok 3 tygodniach pojawila sie taka jasna koncowka, jakby przy tradziku, dotykajac ja poprzez papier piekło, po kilku godzinach znow poprzez papier razem z wydzielina jak z *syfka* z twarzy wyszlo cos w stylu nasienia, takie male zielone, okrągłe coś... ciężko to opisać. Krostka zniknęła, tzn został tak jakby wyryty dołeczek w skórze po tym. Prosze o szybką odpowiedź i wskazówkę co zrobić. Pozdrawiam Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtek Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 dodam jeszcze, ze mam kurzajki na rece.. moze ma to cos wspolnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtek Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 po wypjsciu tego jakby nasienia, dotykajac papierem ta krostke na papierze zosaje krew... (te wszystkie wiadomosci naleza do mnie) Prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 To może być zwykła krostka nadkażona bakeriami lub ropień okołoodbytniczy. Wszystko zależy od dokładnej lokazliacji zmiany i dodadtkowych objawów. Radzę udać się do chirurga, aby przyjrzał się zmianie i zastosował adekwatne do rozpoznania leczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi