Gość Agata Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witam, jestem po operacji tarczycy, mam już wyniki z histopat., ale nie wiem co one oznaczają. 1. Płat prawy i lewy: Struma colloides nodosa 2. Płat piramidalny: Struma colloides nodosa et lymphonodulus parvus. Co to jest płat piramidalny? Bardzo dziękuję, pozdrawiam, Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 1. Wole guzkowe koloidalne. 2. --//-- i mały węzeł chłonny. Płat piramidalny jest dodatkowym płatem w postaci wąskiego wyrostka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Agata Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Dziękuję za odpowiedź pozdrawiam, Agata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi