Gość TOMASZ Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Witam mam 28 lat i nigdy nie mialem problemow z jadrami i zaczolem sie martwic poniewaz jestem w anglii a moj angielski nie jest najleprzy aby sie poradzic lekaza Na lewym jadrze u dolu mam narosl ktora czasem jest miekka i nieduza a czasem robi sie wieksza nabrzmiala i boli tak ze czasem czuje ja podczas ruszania sie Co to moze byc i co powinienem zrobic PROSZE ODPISZCIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Na pewno najlepiej byłoby w tej sprawie bezpośrednio skontaktować się z lekarzem, najlepiej urologiem. Nie ocenię guzka bez badania. Być może, prawdopodobnie jest to jakiś żylak powrózka nasiennego, włókniak, poszerzony lub zagięty nasieniowód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawid Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Witam Tomaszu ja mam ten sam problem tylko z tą róznicą ze mnie pobolewa cały czas i mam uczucie ciezkości tego jądra, Moze podzielisz sie co Tobie dolegało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawid Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Tak tylko napisze ze w moim przypadku okazalo sie ze jest to torbiel. Urolog powiedzial ze jak bedzie rósł to mam sie zglosic do niego a jak nie to kontrolnie na wiosne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi