Gość Amelka Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Pare miesięcy temu zrobiłam sobie kolczyki w uszach miej wiecej miedzy platniem ucha a chrzastka.. i teraz jedno ucho sie zagoiło a w 2 nad kolczykiem pojawił się twardy mały guzek.. co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 To pewnie odczyn zapalny na ciało obce lub zgromadzona treść ropna. Należy dobrze przemywać zmienione okolice a w razie pojawienia się dodatkowych dolegliwości zgłosić do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Może to być drobna torbielka, kaszak, włókniak. Trudno cokolwiek więcej napisać bez badania. Aby dokładnie dowiedzieć się co to jest najlpeij w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Noema Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 wyjąć kolczyk, spróbować wycisnąć, jeśli ukaże się ropa to zagadka rozwiązana. Kolczyki najlepiej używać takie ze stali chirurgicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amelka Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2009 mam z tytanu.. niedługo ide do lekarza to przy okazji zapytam.. dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karolina Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Witam, mniej więcej od roku pojawiło mi się n uchu,, ciało obce,,. Jak to dotyka boli mocno ostatnio leciała mi z tego krew jest to zaschniete twarde i jest t przyrośnięte do mojego ucha nie chce odlecieć. Boje się że to rak. Pomoście co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karolina Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Martwić się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi