Gość Ania W. Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Od kilku dni odczuwam ból brzucha , raczej sródbrzusze, okolice prawej strony. (szczególnie przy uciskaniu) Czytam objawy wyrostka robaczkowego ale z nich wynika są to gwałtowne i nagłe nasilenia, natomiast u mnie trwa to juz 3-4 dzien (taka sama intensywność). Dodam, że w ostatnim tygodniu miałam żołądek szczególnie narażony na duża ilość różnorodnych pokarmów, efekty przejedzenia itp. Zaczeło się od typowego bólu żołądka (tak mi sie przynajmniej wydaje). Jest to uczucie dyskomfortu, występują chwilowe kłucia , przenikające , lecz poza tym NIE jest to ból silny. Zaznaczam też że na dzień dzisiejszy NIE występują inne objawy typu : wymioty, biegunka, zawroty głowy. Proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2008 Może to byc ból związany z kamicą pęcherzyka żółciowego lub ze stanem zapalnym błony sluzowej żołądka lub wrzodami. Na początku trzeba wykonać USG jamy brzusznej. Jeśli w USG nie wyjdzie żadna patologia to może trzeba będzie wykonać gastroskopię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karolina s Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2008 od kilku dni boli mnie brzuch mam okropne uczucie sytości mimo że nie jadłam prawie cały dzień nawet gdy mam pusty żołądek nadal mam uczucie sytości czy mogą być to problemy z wątrobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ola Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Ja mam podobnie ściskanie w nadbrzuszu dziwny smak w ustach lekki bol głowy i mdłosci już stosuję dietę i nic nie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamila Opublikowano 20 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Jak kogoś boli brzuch w około pępka prosze pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Mnie również od kilku dni boli brzuch przy nacisku w okolicy pepka. Nie wiem co o tym mysleć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MICHAŁ Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Kilka razy dziennie odczuwam kucie w okolicy pępka i 2cm powyżej.przypomina to jak by jakiś palec w środku naciskał na brzuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi