Gość Tadeusz Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Jestem po operacji przepukliny pachwinowej 8 dzien, do tej pory czułem sie dobrze lecz w 7 dniu poczułem sie gorzej. szwy zostały sciagniete, rana wyglada niezle a od srodka czuje ból silny tak jak tuz po operacji. czy to jest normalne? ile to potrwa? i czy nie swiadczy to o tym ze cos jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Nagle pojawiający się ból po tak długim okresie od zabiegu może świadczyć o początku stanu zapalnego tkanek miękkich okolicy rany pooperacyjnej. Trudno dokładnie określić co się dzieje bez bezpośredniego badania. Jeśli ból nie ustąpi w przeciągu 1-2 dni proszę zgłosić się do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi