joanna23 Opublikowano 21 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Kochani, proszę o wskazówki gdzie we Wrocławiu znajdę pracownię ESWL gdzie rozbijają kamienie tak że można wrócić do domu tego samego dnia? Męczę się z kamieniami od 15 roku życia, miałam już dwie operacje jeszcze "w starym stylu", usuwali mi te kamienie, stosuję dietę i nic. Mam już dość wszystkiego, całe szczescie córka jest w stanie sfinansować mi zabieg ESWL tyle że w Kłodzku gdzie mieszkamy raczej tegonie zrobię. Bede wdzięczna za wskazania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
annalu Opublikowano 9 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2019 Sprawdź w klinice TT Medical we Wrocławiu bo byłam ostatnio u nich ale w innej sprawie i pani w rejestracji dała mi ulotkę że mają nowo otwartą klinikę ESWL, na facebooku też o tym piszą. Raczej dobra klinika, ja akurat chodzę tam do neurologa, ale wiem że dr Tuchendler który to prowadzi jest dobrym urologiem/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Już po zabiegu Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 T&T Medical Wrocław Polecam. Byłem kilka dni temu. Zabiegi wulykonują na bieżąco. Oczywiście potrzebne są badania. Ale jak masz wykonaną diagnostykę to zabiegi wykonywane są na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi