Gość Luki Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Mam 25 lat i od niedawna schodzi mi napletek (jakieś 6 miesiecy). Podczas stosunku z moja dziewczyna, gdy napletek juz zejdzie odczuwam ból, ktory jest tak dokuczliwy, ze uniemozliwia mi wytrysk. Wczesniej kochalismy sie (gdy napletek nie schodzil) i nic mnie nie bolalo. Ból odczuwam zaraz pod żołędziem. Napletek zaczął schodzic podczas stosunków z moja dziewczyna i od poczatku odczuwam ten ból. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Radzę w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Trudno mi ocenić co może być przyczyną tego bólu bez bezpośredniego badania. Może przyczyną opisywanych dolegliwości jest zbyt wąski pierścień napletka. Po zbadaniu urolog zadecyduje o dalszym sposobie postępowania. Możliwe, że będzie konieczny zabieg plastyki napletka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wstydliwy Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Ja mam to samo ale nie uprawiam seksu i mam 12 lat, gdy ściągnę napletek to mnie boli. Boję się o tym powiedzieć rodzinie (trochę mi wstyd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ralf Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 *wstydliwy* nie ma sie czego wqstydzi, mowisz ojcu ze masz stulejke i musisz isc do lekarza, u mnie nie bylo z tym problemu a 4 dni temu mialem zabieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi