Gość MarekK Opublikowano 14 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Mam propozycję usunięcia hemoroidów metodą użycia zgrzewnicy, miałem w zeszłym roku we wrześniu usunięcie hemoroidów metodą klasyczną przez chirurga, niestety hemoroidy znowu wróciły są co prawda nieco mniejsze niż kiedyś były przed operacją ale są i skutecznie powodują to że mam problemy z wypróżnianiem. Nawet nie mam zamiaru bawić się w jakieś czopki czy maści bo to nie pomaga w ogóle, muszę znowu je usunąć, może ktoś zna jakąś klinikę w Olsztynie żeby laserowo usunąć tylko że to bardzo drogie jest z tego co wiem, a tu w Ełku metodą zgrzewnicy mam na NFZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarekK Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Podbijam, zetknął się ktoś z taką metodą, warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarekK Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2019 Jutro będę miał prawdopodobnie zabieg na heomoroidy tzw zgrzewnicą lub zgrzewarką, inaczej to się nazywa ligo-sure, miał ktoś z was do czynienia z taką metodą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi