Gość Piotr Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Od pewnego czasu czułem lekki dyskomfort w okolicy lewego jądra. Ostatnio zauważyłem, że jądro jest twarde. Ból czuję głównie na górze jądra. Na górze znajduje się również coś jakby narośl (jest miękkie i w dotyku przypomina miekki woreczek / poplatane miekkie sznurki). Byłem z tym ostatnio u urologa. Usłyszałem tylkopo 15 sekundach że nic mi nie jest i że nie mam żylaków powrózka. Co mi jest? Proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Na jądrze znajduje się najądrze, prawidłowa struktura zawartości worka mosznowego. Dolegliwości mogą wskazywać na zapalenie jądra/ najądrzy. Warto wykonać usg jąder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi