Elwira Opublikowano 19 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Witam. Mam 22 lata lecze sie na niedoczynnosc tarczycy przy tym hashimoto a oprocz tego okolo trzech miesiecy temu zaczelam dostawac bole ktorw utrzymywaly sie do kilku godzin i zadne leki nie dzialaly. Po 2 tygodnich poszlam na usg okazalo sie ze mam kamienie noo i tu jest problem tak mi sie wydaje bo raz mi odmowiono zabiegu poniewaz moja Pani doktor endykrynolog skierowala mnie do kliniki endykrynologicznej z podejrzeniem wrodzonego przerostu nadnerczy bo wychodzily zle wyniki. Czekalam na ta wizyte okolo 2 miesiecy w tej klinice. W tym czasis mialam ostre zapalenie trzustki lipaza wynosila 2881. Przy tym wszystkim schudlam okolo 20 kg i przy wynikach w tej klinice okazalo sie ze wyniki wszystkie wrocily do normy i problem byl przez nadwage. A teraz juz wyniki wysztko ok oprocz tsh ktore dzisiaj wynioslo prawie 6 a 11 listopada mam zaplanowany zabieg i nie wkem co mam zrobic bo to juz nie dlugo. Chirurg u ktorego bylam powiedzial ze nie ma na co czekac bo zapalenie trzustki bedzie wracac i wlasnie przez ten wynik nie zgodzi sie enastozjolog na narkoze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi