leslaw Opublikowano 8 Pa藕dziernika 2018 Zg艂o艣 Udost臋pnij Opublikowano 8 Pa藕dziernika 2018 Witam, czy ktos z obecnych mial leczona stulejke poprzez masc sterydowa w doroslym wieku? Kiedys myslalem ze to tylko dzieciom聽sie zapisuje masci, a u doroslego tylko skalpel... Ale bylem u lekarza rodzinnego ktory przepisal mi skierowanie do urologa i powiedzial ze dostane najpierw masc sterydowa. Teraz nie wiem, na co mam sie nastawiac i ewentualnie czy isc na nfz, czy jednak prywatnie (liczac na potraktowanie mnie mozliwie bez skalpela...). Mam 26 lat, stulejka czesciowa (ja tak mowie bo niby schodzi troche ale nie do konca) - stosunki odbywalem ale bylo to dosc bolesne i niemile, wiec tez nieczeste. Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Go艣膰 Dr Adam Opublikowano 9 Pa藕dziernika 2018 Zg艂o艣 Udost臋pnij Opublikowano 9 Pa藕dziernika 2018 Witam. Zobacz zdj臋cia chor贸b m臋skich -->聽聽bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
jerzyk Opublikowano 10 Pa藕dziernika 2018 Zg艂o艣 Udost臋pnij Opublikowano 10 Pa藕dziernika 2018 Wg mnie ma艣膰 raczej nie pomo偶e. Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
leslaw Opublikowano 19 Pa藕dziernika 2018 Autor Zg艂o艣 Udost臋pnij Opublikowano 19 Pa藕dziernika 2018 Ale czemu nie pomoze, bo w tym wieku to juzza pozno? Mam troche obawy przed urologiem, ze mnie od razu na zabieg wysle. Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Go艣膰 krzysiek Opublikowano 29 Listopada 2018 Zg艂o艣 Udost臋pnij Opublikowano 29 Listopada 2018 No i co z t膮 ma艣ci膮, bo te偶 mnie to ciekawi, wola艂bym unikn膮膰 skalpela... Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
krzysiek80 Opublikowano 18 Marca 2019 Zg艂o艣 Udost臋pnij Opublikowano 18 Marca 2019 Chodzi o to ze masc聽daje sie聽raczej jak problem jest niewielki albo dziecia聽aby wspomoc naturalne rozciaganie sie聽skory na napletku. W doroslym wieku masc nie聽da efektow聽tzn. ze聽doslownie w kilka dni po odstawieniu bedziesz mia艂 powrot do stanu poprzedniego bynajmniej u mnietak bylo. lekarz rodzinny ci tak powiedzial bo pewnie tez nie wie do konca co i jak przeciez on ze stulejka spotyka sie pewnie raz w roku bo malo kto idzie z tym do rodzinnego tylko od razu do urologa takze nie sluchaj co ci rodzinny powiedzial tylko wal do urologa. ja jestem po zabiegu i tez wydawalo mi sie kiedys ze wszystko tylko nie skalpel a teraz zaluje ze tak dlugo czekalem kombinowalem stosowalem jakies masci ziolowe cwiczenia聽 聽od razu ci mowie nic ci to nie da聽idz do dobrego urologa. Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
leslaw Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Zg艂o艣 Udost臋pnij Opublikowano 19 Marca 2019 No mieliscie racje dostalem masc sterydowa od lekarza stosowalem 6 tyg. przerwa i znow 6 tyg. za kazdym razem efekty pojawialy sie od razu po zaczeciu stosowania i znikaly od razu po skonczeniu stosowania. Raczej na pewno czeka mnie zabieg, przejrzalem troche fora i chcialbym sie dowiedziec czy ktos robil stulejke we wroclawiu u dr Tuchendlera, czytalem raczej pozytywne opinie a z tego co przeczytalem na stronie to jest mozliwosc aby to zrobic w jeden dzien i do domu a nie klasc sie do szpitala na 3 dni. Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Go艣膰 Krzysiek_J Opublikowano 15 Maja 2019 Zg艂o艣 Udost臋pnij Opublikowano 15 Maja 2019 Ja robi艂em stulejk臋 u dr Tuchendlera i jestem teraz p贸艂 roku po zabiegu mog臋 spokojnie go poleci膰. najpierw bezzkutecznie chodzi艂em po r贸偶nych lekarzach, jedno kazali czeka膰, inni smarowa膰, ka偶dy m贸wi艂 co innego, do szpitala te偶 nie chcia艂em i艣膰. Na innym forum poczyta艂em troch臋 i akurat facet pisa艂 o swoim zabiegu u dr Tuchendlera dok艂adnie opisa艂 swoj膮 "drog臋 krzyzowa" podobna do mojej no i na ko艅cu (tez z polecenia hehe) trafi艂 do niego - w tydzie艅 poxniej ju偶 by艂 po zabiegu i bardzo sobie chwalil podejscie i sam zabieg oraz brak komplikacji, wiec i jak od razu si臋 zapisa艂em to by艂o jeszcze w zesz艂ym roku, zabieg odby艂 sie jeszcze w tym samym tygodniu, wszystko profesjonalnie, chcia艂em znieczulenie og贸lnie bo troche jestem panikarz, sala operacyjna, nie jakis gabinecik tylko normalnie jak w szpitalu, wyszed艂em do domu po paru godzinach i wszystko bylo okej. takze jakby ktos pyta艂 - polecam. Mog臋 na priv napisa膰 wi臋cej. Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
jan_z_czarnolasa Opublikowano 24 Wrze艣nia 2019 Zg艂o艣 Udost臋pnij Opublikowano 24 Wrze艣nia 2019 Ja te偶 polecam tego lekarza, wiem 偶e dobrze robi w艂a艣nie wodniaki i stulejki. Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Go艣膰 kamilla36 Opublikowano 2 Lutego 2021 Zg艂o艣 Udost臋pnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Ma艣ci nie polec臋, ale super sprawdza si臋 Octenisept 馃檪聽By艂am w szoku, gdy dowiedzia艂am si臋, 偶e psikanie przez 14 dni octeniseptem rano i wieczorem powoduje, 偶e stulejka ust臋puje. Stwierdzi艂am, 偶e lek jest nie drogi (i mia艂am go w apteczce), wi臋c spr贸bowali艣my. Tylko dzi臋ki temu u nas oby艂o si臋 bez zabiegu! Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.