Gość Julita Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Jestem nastolatką. wczoraj sie masturbowałam a teraz boli mnie podbrzusze.Dlaczego? Czy to ma jakis związek? Czy to jest normalne? Prosze o jak najszybszą odpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Julita Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Ból promieniuje aż do krzyża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość julita Opublikowano 22 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2018 Ból promieniuje aż do krzyża plis pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mati Opublikowano 28 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2018 Jeśli masturbacja nie polegała na głębokiej penetracji pochwy wibratorem lub innymi przedmiotami wkładanymi głęboko do pochwy to raczej nie ma związku z tym, że się masturbowałaś i ból podbrzusza nie powinien być tym spowodowany. Co innego jeśli rzeczywiście doszło do głębokiej penetracji to ból podbrzusza może być spowodowany masturbacją i należałoby udać się do ginekologa w celu sprawdzenia czy nie nastąpił jakiś uraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stary kawaler Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 ja masturbuje się już nałogowo , próbowałem wyjść z tego nałogu onanizmu , ale nie dałem rady , już myślę o radykalnym posunięciu żeby dać sobie usunąć jądra , ale mało jest informacji w internecie o tym , czy jak zostanę wykastrowany przestane się już onanizować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dobry ziomal Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 W dniu 1.10.2018 o 22:30, Gość stary kawaler napisał: ja masturbuje się już nałogowo , próbowałem wyjść z tego nałogu onanizmu , ale nie dałem rady , już myślę o radykalnym posunięciu żeby dać sobie usunąć jądra , ale mało jest informacji w internecie o tym , czy jak zostanę wykastrowany przestane się już onanizować . W tym kraju nikt ci nie może tego zrobić z tego powodu, bez względu na to kto każe ci przestać; nawet kastracja zaś nie hamuje popędu w 100 %. Specjalista fo spraw uzależnień (katolicki jeśli zależy ci też na wierze) to dobre rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi