Gość Marta Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Mam już od dość dawna rozerwane ucho. Jak byłam małą dziewczynką moja mama mi je przekuła. Niestety tak byle jak ( dziurka na brzegu), że podczas kąpieli mi je naderwała a z czasem pękło. Do tej pory nosiłam długie włosy więc ten mankament zasłaniałam. W tej chwili jest to widoczne i bardzo mi przeszkadza. Proszę mi wyjaśnić kto może mi to zszyć i czy taki zabieg jest bolesny? Niby nic a jak bardzo przeszkadza w życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2009 Zabieg na pewno nie będzie bolesny, zawsze wykonuje się takie zabiegi w znieczuleniu. Najlepiej taki zabieg wykona chirurg plastyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kaja Opublikowano 29 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 hej maja siosta miala rozerwane ucho i zszyla jej babka za 200 zl. zabieg podobno z tego co slyszlam pod znieczuleniem i bezbolesny wiec nie ma na co czekac *p pozdrawiam Kaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi