Gość bartek Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 3 dni temu mialem podwiazywane zylaki powrozka nasieniowego, polaczone to bylo z zabiegiem obrzezania. po obrzezaniu nie odczuwam wiekszego bolu jednak po tych zylakach..... naciecie mialem na brzuchu i do tej pory mam duzy problem z chodzeniem - lewe jadro jest dosc ouchniete i sprawia uczucie bólu. zabier ten zrobilem w wielkiej brytani i lekarz poinformowal mnie o mozliwosciach wystopienia tego typu bolu. moje pytanie brzmi: 1 jak dlugo bol i opuchlizna jadra moze sie utrzymywac ( jestem 3 dzien po zabiegu) 2 po jakim czasie moge zdjac opatrunek z czlonka( bylem obrzezany metoda low and loose) dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Jeśli chodzi o opatrunek to najlepiej zapytać lekarza, który wykonywał zabieg. Ból po zabiegu może utrzymywać się jeszcze przez 2 miesiące. Jednak konieczna będzie wizyta kontrolna. Tymczasem proszę zażywać środki przeciw bólowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi