Gość Kamcia Opublikowano 21 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2019 Masz tyle lat co moja mama. Ja mam 26. Ale czuję się okropnie . U mnie to coś z wpustem chyba musi być . Ja byłam u psychiatry i brałam leki i mi się nie poprawia. Nie wiem ja nie widzę ani poprawy ani pogorszenia. Bekam jak bekałam. Zaczęło się z dnia na dzień i tak zostało. U mnie mam wrażenie, że to się zaczęło jak brałam mesopral w tym samym czasie bo odbijania nie miałam wgl i zaczęłam brać w listopadzie mesopral na zapalenie żołądka i od tamtej pory zaczęło mi się strasznie odbijać i tak zostało. Może wpust mi nie domaga do tego lekka przepuklina. Na opisach mam że wpust luźny i niewydolny więc może to od tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenia Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Też mam odbijanie z powodu refluksu i nie ukrywam , że ta dolegliwość jest naprawdę krępująca ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamcia Opublikowano 4 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2019 Xeniu a ile razy dziennie? Ja dziś naliczyłam ponad 100 . Nie mam już siły do tego Zgage też mam bardzo czesto ale na zgage pomagają mi leki a na ciągłe bekanie odbijanie nie . Jak jestem na pusty żołądek to jeszcze jako tak kilka razy w ciągu godziny. Kurcze to jakaś porażka nie ważne co zjem bek bek bek po kilku sekundach minutach od skonczenia posiłku seria odbić leci i tak juz ponad rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamcia Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2020 Ewazyg zaglądasz jeszcze na forum???? Dajcie znać co u Was słychać? U mnie żadnej poprawy 😞 koło 70 odbić dziennie 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamcia Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Hej. Co u was? U mnie dalej bez poprawy 😞 odbija mi się cały dzień a najbardziej po posiłkach. Najlepiej jak nic nie jem. To już półtora roku ehh 😞 Ewazyg co u Ciebie ? Odezwij się do nas. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grove Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Ja tak mam prawie 8 lat .Nie ma chyba na to leku/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi