Gość YYY Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Mam pyt: od niedawna chodze na solarium no i zauważyłam w około moich sutków siny kolor-wygląda to tak jak bym miała *zbite* sutki-czy powinnam przestać chodzić na solarium? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iwona Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 tak. unikaj solarium. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość XXX Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Od jakiegoś czasu staram sie opalić, ale niestety problem w tym że opalam sie na czerwono(co jest bolesne) no i opalenizna po ok 2 dniach schodzi (nie ma po niej nawet śladu) czy są jakieś tabletki lub coś co pomoże mi sie opalić chociaż troche? Ps: mam 15 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iwona Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Są fajne balsamy opalizujące.Fajny jest DOVE z drobinkami srebrnymi (pięknie mienią się w słońcu). Z solarium zrezygnuj w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość YYY Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 a jeżeli będę nadal chodzić na solarium to? grozi mi coś-mam 15 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iwona Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Jak pójdziesz dwa-trzy razy w miesiącu to ci nie zaszkodzi, tylko skojarz opalanie w solarium z jakimś balsamem brązującym. Będziesz taką *murzynką* już po trzecim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aaa Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Czym grozi opalanie w solarium jak ktos ma tarczyce i guzki na niej???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jolka Opublikowano 18 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 ja tez tak mam i nie płacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi