Gość Lukaszenka Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Witam, od ok 1 roku, glowa mnie z tylu boli w okolicach potylicznych, rwie, czuje jakby tam byl jakis robak, ewentualnie jakas tetnica zatkana, czasem w tym miejscu gdzie mnie glowa boli czuje ze cos sie rusza(jakby ten bol sie ruszal). Bylem juz u wielu lekarzy min neurochirurga, neurologa, plastyka, psychiatry, i kazdy mnie odsyla do innego lekarza i tak w kolko. Mialem robiony tomograf i rezonans glowy, z kontrastami i bez. Biore leki rozne min na robaki, na grzybice,toksoplazmoze, psychiatryczne, leki biore od tego czasu jak mnie glowa zaczela bolec, leki biore na te schorzenia i ziolowe i chemiczne bralem. Nic nie pomaga. Bardzo prosze o pomoc, sprawa jest powazna. Glownie szukam lekarza ktory podjolby sie trepanacji czaszki( w okolicach potylicznych), i ewentualnie wyciagnalby to cos co mnie uwiera tam(prawdopodobnie robaki). pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi