Go艣膰 Ela Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zg艂o艣 Udost臋pnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Witam, pierwszy raz jestem na tym forum, wi臋c je艣li co艣 藕le doda艂am to przepraszam. 馃檪 Mam krzywe nogi jednak ani w liter臋 O ani X. Nogi 艂膮cz膮 si臋 w kolanach i kostkach (nie 艂膮cz膮 si臋 w 艂ydkach - co bardzo mi przeszkadza, oraz w okolicach ud - ale to pewnie wynika z tego, 偶e jestem szczup艂a). Czyta艂am w internecie, 偶e mo偶e to by膰 genu recurvatum, ale nie jestem pewna. Mam 19 lat. Czy s膮 jakie艣 膰wiczenia na tego rodzaju przypad艂o艣膰? Czy mo偶e nie ma takich 膰wicze艅 i pozostaje mi tylko operacja? Z g贸ry dzi臋kuj臋 馃檪 Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Go艣膰 Ela Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zg艂o艣 Udost臋pnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Moje nogi聽to dok艂adnie obrazek nr 3. 艁ydki "wywini臋te" w drug膮 strone...聽馃槥 Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Go艣膰 Ela Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Zg艂o艣 Udost臋pnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Moje nogi聽to dok艂adnie obrazek nr 3. 艁ydki "wywini臋te" w drug膮 strone...聽馃槥 Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Go艣膰 Bzzz Opublikowano 5 Marca 2020 Zg艂o艣 Udost臋pnij Opublikowano 5 Marca 2020 Genu recurvatum to kolano zginaj膮ce si臋 do ty艂u. Czy twoje kolana wyginaj膮 si臋 do ty艂u? Cytuj Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach Wi臋cej opcji udost臋pniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Do艂膮cz do dyskusji
Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.