Gość ZUzIa Opublikowano 8 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Jakie sa objawy wody w kolanie i gdzie dokladnie boli? Czy leczenie trwa długo i jak wygląda? Od 2tyg mam spuchniete lewe kolano z lewej strony, ale boli mnie w samym srodku kolana, wewnątrz. Czy moglabym wrócić do sportu za ok 2tyg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sławek Opublikowano 9 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 Na podstawie tego co mówisz to możesz mieć płyn w kolanie, ale tak na prawdę to trzeba pójść do lekarza, żeby zobaczył co się dzieje w środku pod USG i tyle. Jeśli był jakiś upadek, czy uderzenie czy inny uraz to dobrze jest przed wizytą u ortopedy pójść zrobić jeszcze rentgen, żeby nie odesłał z kwitkiem. Ja ostatnio robiłem rentgen na Piwnej 22 tel.698115115 w Krakowie i było super szybko, bo wynik od razu dostałem, a opis po godzinie, bo zależało mi na czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aleksandra Madej Opublikowano 11 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Musiałabyś zrobić USG kolana. Polecam Ci zgłosić się do centrum leczenia bólu i kontuzji https://athleticomed.pl/ Ja się tam leczyłam, kiedy uszkodziłam staw skokowy i szczerze polecam się tam wybrać. Bardzo dobra opieka i świetni rehabilitanci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi