Gość ADAM Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Mój pooblem jest taki mam stulejke niechce powiedziec o tym rodzicm ale chyba bede musiał ale mogę zdjąć skure z penisa do powinego stopnia i w okolicy szyjki zołędzie pojawiły sie osad cos w styly warstwy brudu lub czegos wie ktos moze jak to usunąć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Trzeba dokładnie namoczyć ta mastkę, bo tak się ten brud nazywa i używając np. olejku dla dzieci delikatnie gazikiem ją usunąć. Problem stulejki należy rozwiązać definitywnie przez zabieg. Wtedy nie będzie problemu z mastką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JA Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 A co do tej stulejki jak wygląda operacja czy to jest bolesne i czy to duzy zabieg czy rach ciah i po ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matt Opublikowano 23 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 mi od tygodnia wychodzi takie żółte coś z pod skóry penisa i w dodatku to śmierdzi co to może być czy to ta S T U L E J K A i jak to można zwalczyć ??? Proszę o pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mama Opublikowano 20 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 wiesz myślę że woda z mydłem zupełnie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Janusz Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 A teraz ja mam małe pytanko: Co to jest ta mała linka łącząca skurkę z żołędziem?? Czy to mi jakoś zagraża?? Co z tym zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nikt Opublikowano 21 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 to jest wędzidełko nie należy nic z tym robić to jest naturalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość On Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Stapler można czymś innym niż olejkiem dla dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość treser Opublikowano 19 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Do lekarza trzeba iść dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi