Gość Magda Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Czy to normalna procedura ze po operacji usuniecia macicy pacjentka jest budzona na stole operacyjnym i proszona o przemieszczenie sie na lozko, na ktorym jest transportowana (kilka minut) na sale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lena Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Jestem 8 dni po takiej samej operacji i tez tak miałam. Wybudzono i poproszono abym sama przesuneła się na łózko. A wokoł stały pielęgniarki i wcale mi nie pomogły. Sd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dzień Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 A co?Mialy wziac na rece i przeniesc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Miałam operację 3 tygodnie temu. Wybudziłam się na sali wybudzeń. Ktoś mnie wcześniej przetransportował z sali operacyjnej. Po jakiejś godzinie kiedy zaczęłam się wybudzać pielęgniarka pomogła mi wstać z łóżka i przewiozła mnie na salę. Wszystko powoli, bez pośpiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bajka Opublikowano 7 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Mam pytanie .Jestem juz 8 tyg po operacji i w jednym miejscu nie chce mi się goic rana,nic mi nie cienkie lelarz powiedział ze tak czasami bywa i u niektórych pachetek tak jest czy to naromalne.Juz czasami niemam siły bo strasznie się martwicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi