Gość Robert Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Witam. Piszę do Państwa z takim problemem : Tydzień temu miałem operację przepukliny pachwinowej prawostronnej. Z tego co przeczytałem we wcześniejszych pytaniach i odpowiedziach, wiem, że ból jąder to normalna rzecz po takiej operacji. Mnie również boli prawe jądro. Ale coś jeszcze. Otóż nie boli mnie blizna po operacji (jestem 1 dzień po ściągnięciu szwów) ale strasznie SZCZYPIE mnie worek mosznowy po prawej stronie, nad prawym jądrem. Chciałbym się dowiedzieć czym to jest spowodowane i czy są np. jakieś kremy czy maści na to szczypanie. Gdy siedzę bólu nie odczuwam ale gdy wstanę jest nie do zniesienia i przez to właśnie nie bardzo mogę chodzić, a wiem też, że po takiej operacji należy dużo się ruszać. Mnie to szczypanie worka ogranicza w chodzeniu. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Na pewno z tym problemem należy udać się na kontrolę do chirurga celem oceny obecnego stanu. Trudno mi cokoolwiek więcej napisać i doradzić bez badania. Bóle jądra, dyskomfort, pieczenie i szczypanie dość często występują po takim zabiegu. Jednak takie dolegliwości powinny ustępować w miarę upływu czasu. Jeśli są nasilone należy skonsultować się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciek Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Czy pomogla jakas kuracja? Mam identyczne objawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość juzek Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 mnie tez strasznie szczypie ból do niewytrzymania jakby zelazko paliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi