Gość jjjj Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Mam stwierdzoną zakrzepice. Leczę się od ok 2 tygodni. Guzek trochę się zmniejszył natomiast niepokoi mnie to że on czasem wyłazi a czasem się chowa. Stosowałam przez ok tydzień distreptaze, do teraz biorę calcium dobesilate i diosminex. Dziś zaczynam z korą dębu. Napiszcie mi proszę czy też mieliście taka sytuacje ze w trakcie leczenia zakrzepicy guzek to się chował to pojawiał. I ile to trwało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Info Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Witam Szukam osób, które mają problem z zakrzepicą. . Chciałbym uzyskać kilka informacji. . Co jeść, co pić, co stosować ,,,z czego zrezygnować całkiem. . Serdecznie pozdrawiam i czekam na odpowiedź email zyciowaszansa@o2.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Qeer Opublikowano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2018 Też mam pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi