Gość Marcin Opublikowano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Witam. Od kilku dni tzn. od niedzieli mam ból pojawiający się jak gdyby od lewej strony z pod żeber i zapromieniuje w stronę obojczka - ból ten jest jak by napięciowy, taki ściskający, przeszywający że czasami ciężko mi wstać z fotela, pojawia sie również przy poruszaniu jak również mocniejszym oddechu oraz kaszlu czy śmiechu. Zakłuje tak i przechodzi i za jakiś czas znowu. Dodam że wystarczy 30min jak poleże na łóżku i mam na godzine - 2 spokój potem, w nocy również po 10 - 15 min całkowicie zanika i do rana śpię spokojnie.. Tutaj pytanie bo miałem problemy z trzustką przez złą dietę i alkohol - pofolgowałem za dużo - czy może to być ból związany z trzustką ? Załatwiam się normalnie, nudność wymiotów gorączki itd brak, apetyt jest, morfologia krwi bdb crp również, tylko amylaza i lipaza podniesiona A: 330 przy normie 190 a L 206 - z tym że lekarz stwierdził że po przebytym OZT takie wyniki mogą być już zawsze. Nic innego mi nie dokucza. Prosiłbym o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ODBYT Opublikowano 9 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 zajebiste ku... to forum człowiek by zdechł zanim by odpowiedzi doczekał USUŃCIE TO W KUR... BO DO NICZEGO JEST NIE POTRZEBNE JAK CAŁA WP.PL DNO SZAMBO I TONA MUŁU CH*** Z WAMi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jacek Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Marcin możesz zrobić sobie badania na enzymy trzustkowej. Sprawdź czy bóle maja związek z jedzeniem lub alkoholem. To tak ode mnie. Pozdrawia i zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jacek Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 *trzustkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi