Gość Adela Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Witam serdecznie, mam taki maly problem od wczoraj pojawil mi sie kolo odbytu taki dziwny guzek a bardzoej wyglada jak `dzyndzel` pamietam, ze zawsze cos takiego mialam ale od wczoraj troszke boli podczas siadania jest on w kolorze skory nie leci z tego krew, ostatnio mialam biegunke czy moglam sobie go podraznic przez papier toaletowy ???? cos podobnego mialam jakis rok temu tez mialam powiekszony lekko ale jakos przeszlo. Bardzo prosze o jakas odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Mogło dojść do podrażnienia. Najlepiej zgłosić się z tym problemem do proktologa/chirurga, który ostatecznie po zbadaniu powie o rozpoznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość :( Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 mam dokładnie to samo. od lat mam *dzyndzla* ale dopiero teraz zaczynam go hmm czuć . . . podobno to żylaki które wypadły (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adela Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Nie mozliwe ze to zylak ktory wypadl. Jesliby to byl zylak to by krwawil i mial kolor sino czerwony a nie w kolorze skory :) mam go od wielu lat i faktycznie kiedy mam biegunke to mnie boli bo go podrazniam papierem od tego czesu jak pisalam te wiadomosc juz nic nie boli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Natasza Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 ja też cos takiego zauważyłam prosze o pomoc nie wiem co robi :(((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gośc Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 I jak to usuneliscie.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Doctor Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 HPV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi