Gość Marcin Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Witam mam pewien problem, miesiąc temu miałem zabieg chirurgiczny usunięcia wrastającego paznokcia (pól roku temu też miałem na drugim palcu i wszystko jest okej) pozostała po zabiegu *blizna* w sensie jest taka *kulka z krwią* poniżej paznokcia (na zdjęciu widać) byłem z tym u chirurga to pobrali z tego krew, powiedzieli, że wszystko okej i żeby tylko psikać octeniseptem oraz mieć w opatrunku i w tydzień zejdzie, minał już miesiąc a dalej to samo (co prawda już nie trzymam w opatrunku bo chyba nie widze sensu chyba, że się myle to prosze mnie poprawic) i moje pytanie czy to co s poważnego ? jakieś domowe leczenie? czy znowu mam zawracać głowę lekarzom? :) foto http://fotowrzut.pl/Y9OYY2YNAP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zaneta Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Możesz się udać do jakiegoś centrum podologicznego, osobiście mogę polecić Podologic i tam Ci pomogą i doradzą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcysia Opublikowano 2 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2019 Moja kuzynka była z tym problemem w Podologic u pani Ady. Była bardzo zadolona do tego stopnia, że namówiła mnie na wizytę u niej - sama mam różne przejścia ze stopami grzybicę, problemy z rogowaceniem, wiecznie mi w każdych butach nie wygodnie - zdecydowałam sie na indywidualny dobór wkładek. To była bardzo dobra decyzja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi