Gość Strongu Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Witam wszystkich. Mam problem od kilku miesiecy min.* pewnego razu z nikad pojawila sie krostka na penisie po lewej stronie usjcia cewki moczowej, jest ona niewielka moze wielkosci malego pryszcza ale ie aje mi to spokoju. Nie swedzi nie szczypie ale czasem wydaje mi sie ze jest wieksza a czasem mniejsza. Mam rowniez jeszcze dziwny zapach z penisia moze nie odrazajacy ani odpychajacy ale dosc specyficzny nie umiem tego okreslic a po umyciu czasem żoladz sie *łuszczy* ale tylko czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 20 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Strongu Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Niestety na stronie nie ma zdjeica ktore ukazalo by moj problem. Nic podobnego nie znalazlem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi