Gość ssserr Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Do którego proktologa radzilibyście mi się udać z hemoroidami? Może być NFZ lub prywatnie nieważne, ważne tylko by to był dobry specjalista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość olafa Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś się najlepiej do szpitala św. Elżbiety, na oddziale proktologicznym jest kilku bardzo dobrych lekarzy. W razie jakiś ciężkich stanów, które wymagają operacji to leczeniem zajmuje się najczęściej docent Kołodziejczak, ma naprawdę dobre opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pinsleep Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Zdecydowanie Andrzej Berman. Poczytaj sobie w necie o nim. On jedyny mnie zdiagnozował i podszedł do tematu poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jola_ck Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Tak naprawdę każdy proktolog powinien potrafić Ci pomóc. Ja z hemoroidami poszłam do szpitala Św. Elżbiety (w moim przypadku konieczny był zabieg gumkowania, ale wykonano go na tyle dobrze, że nie odczuwam żadnych, przykrych dolegliwości). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość proktolog Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 ja polecam dr gajewskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrysttianMM Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Miałem problem z kłykcinami kończystymi, udałem się do dr Ciszewskiego do Wilmedu. Pomógł mi. Jest naprawdę dobrym proktologiem, więc polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi