Gość mrslewinska Opublikowano 21 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2017 Witam. Jestem po operacji korekcji stóp implantami bio wchłanialnymi. Od tamtej pory miałam już złamaną stopę lewą. Była następnie operowana. ,,Przygwożdżana*,a następnie tą śrubkę mi wyjęli. Następnie miałam skręcona stopę prawą. A aktualnie znowu cierpię. Skręcona stopa. Prawa. Ból niewyobrażalny. Jakby mi ją coś rozsadzić miało. Zimno mi w nią. Mam odczucie odmrożenia. Strumień ciepłej wody nie pomaga. Jest tak już od 14 września. Mam zwolnienie na dziesięć dni. Nie mogę w nocy normalnie spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karina Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Koniecznie idź do lekarza! Skąd jesteś? Mogę polecić kręg-clinic z Poznania, rehabilitacja pooperacyjna jest tam na wysokim poziomie. Z tym nie ma żartów, bo z powikłaniami możesz się zmagać do końca życia. Lepiej zapytać specjalisty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi