Gość Otarty Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2017 Witam. Pare razy mialem juz po stosunku takiego krwiaka i goil sie bez problemu. Tym razem utrzymuje sie ponad miesiac. Z jednej strony ujscia cewki wyglada jak krwiak a zdrugiej jakby otarta skora na zoledzi. Nie boli nie piecze. Martwi mnie ta ranka jak otarcie. Nie chce sie odbudowac ten fragment. Prosze o rady. Pzdr. Ps. Link do zdjecia. https://m.fotosik.pl/zdjecie/70309528e03458d5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Otarty Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Dodam jeszcze ze od paru dni zauwazylem w tym miejscu dwa malenkie jakby pecherzyki cos jak po oparzeniu pokrzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sder Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Myślę, że trzeba iść do doktora na stronie dużo zdjęć chorób prącia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robert35 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Mam podobnie. Otarcie takie jak z ubytkiem tkanki czy cos. Nie boli. Nie piecze. Bardzo wolno sie goi. Zmniejszylo sie o polowe w 3 miesiace. Czy to normalne, ze ranki w takich miejscach goja sie tak dlugo?. Krwiak ktory byl tuz obok tez wchlanial sie wolno. Po kolejnej nocy z zona co prawda nabawilem sie kolejnego :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonimowy Opublikowano 29 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2020 Podbije temat. Wszystkie badania typu Hiv, Hpv itd zrobione. I nic. Tzn wszystko ok. A ranki jak były tak są. 3 lata. Trochę lepiej wyglądają ale są. Ręce mi już opadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi