Gość Aaga Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Od kilku lat borykam się z problemem żylaków. W konuc postanowiłam coś z tym zrobić, bo nie tylko to nieestetycznie wygląda, ale też bardzo szybko *męczą* mi się nogi i często puchną. Boję się klasycznej operacji, więc pomyślałam, że może laserowe usuwanie żylaków będzie dla mnie lepszą opcją. Czy ktoś może mi powiedzieć, czy warto się zapisać na ten zabieg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość milka Opublikowano 31 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Moja mama miała ten zabieg i sobie chwali. Szczegółów za bardzo nie znam, więc byś musiała się skontaktować z dobrym lekarzem. Jeśli jesteś ze Skoczowa, to możesz iść tam gdzie moja mama, a mianowicie do AlfaMedycyna. Bardzo sobie chwaliła ten szpital. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Laserowa operacja jest również bolesna, o czym sama się przekonałam 4 lata temu. Jest też niestety mało skuteczna, bo żylaki wróciły do mnie po 3 latach od zabiegu laserowego. Na szczęście dorwałam maść Varipro od koleżanki, minęło 6 dni i pozbyłam się żylaków bezboleśnie *) Z tego co wiem jest trudno dostępna w sklepach, ale można poszukać w internecie *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2017 Zgadzam się w 100%, Varipro jest bez dwóch zdań najlepszy na żylaki, gorąco go każdemu polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karol Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 zadzwoń sobie najlepiej tutaj http://www.proctomed.pl i umow się na wizytę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Ale ściema.Żadne maści nie pomogą!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi