Gość sue Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Miałam przeprowadzona laparaskopie diagnostyczną w celu wyeliminowania endometriozy. W ranie nad linią włosów łonowych lekarz zszył mi skóre wraz z kilkoma włosami. Co robić?A tak chciałam się ogolić, ale lekarz mówił,że to zbędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 W zasadzie nie powinno to tak wyglądać. Trzeba zwrócić na to uwagę podczas zdejmowania szwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sue Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Problem polega na tym że nie będe miąl zdejmowanych szwów bo one się rozpuszczą, jestem dwa dni po zabiegu. Nie wiem czy iśc z tym do lekarza.Wydaje mi się że powinnam, że to nie tylko kosmetyczna sprawa. Zabieg był wykonywany w Anglii, z racji że niczego nie wykryto odesłano mnie spowrotem do GP(lekarz pierwszego kontaktu). Mam go widzieć w poniedziałek.Nie wiem czy czekac czy iść do przychodni, tutaj naprawde trudo się doprosić o pomoc lekarską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nami Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 i jak było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi