Gość Paweł Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Od 4-5 dni mam problem, ponieważ boli (rwie) mnie w miejscu gdzie penis wychodzi z podbrzusza. Za każdym razem, gdy jest w wzwodzie i chce go opuścić jakby w dół to mnie boli właśnie w tym miejscu promieniowo rozchodzi się to na całego penisa i pobolewa przez jakiś czas. Czasami podczas siadania wyczuwam lekki dyskomfort, nie ból, a dyskomfort w tym miejscu. Doznałem takiego urazu z dnia na dzień. Nie mam ani krwi w moczu, ani nie mam problemów jako tako z erekcją. Wszystko działa raczej tak jak zawsze, tylko skąd ten ból? Czy jest możliwe naderwanie jakiegoś ściegna lub nerwu w tym miejscu? Możliwe, że przez złe ułożenie podczas snu? Jak długo może się coś takiego utrzymywać i czy jest to coś poważnego? Trochę się tym martwię bo nigdy się coś takiego nie przytrafiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi