Gość khalidof Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Mam 14 lat. Mam taki problem ponieważ nie umię zdjąć napletka z penisa jeśli stoi. Jak penis opadnie to normalnie ściągam napletek ale mam w środku napletka i to coś się zrosło z żołędziem coś białego i jak penis staje to nie potrafię ściągnąć napletka bo strasznie boli próbuje codziennie go ściągnąć robie coś typu masturbacja ale nie daje rady ściągnąć go!!! Proszę o radę z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysiek Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Musisz pilnie pójść do urologa , ale pilnie to nie znaczy , że to coś niebezpiecznego.Chodzi o to , żebyś się nie męczył dlużej.Czeka Cię zabieg chirurgiczny , lekkie nacięcie i opatrunki.Do wytrzymania , przeżyjesz.To może być kłopot ze stulejką jeszcze z dzieciństwa...Idż do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi