Gość Kasienka92 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Witam Mam stopę nadmiernie wydrążoną oraz od kilku lat zmagam się z paskudnym bólem w okolicach kostki (fizjoterapia, maści i obkładanie bolącego miejsca nie pomaga, a jak idę do obecnego ortopedy to wygląda na to, że sam nie wie co z tym zrobić). Mogę prosić o polecenie dobrego ortopedy lub ewentualnie szpitala gdzie taki pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iwona Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Polecam dr Tomasz Kozieł, przyjmuje w warszawie,Siedlcach i Legionowie, możesz poczytać opinie na znany lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Weronika Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Jak w grę wchodzi Warszawa to po moich doświadczeniach to tylko dr Sebastian Janiczek, ja do niego chodziłam do Ober Clinic. W Śródmieściu jest ta klinika, znajdziesz namiary w internecie, mają swoją stronę. To nawet trudno opisać co to jest za lekarz, ja do niego szłam zrezygnowana bo dwóch ortopedów rozkładało ręce a on z uśmiechem do mnie, że spokojnie zaradzimy. Do takich deklaracji podchodzę zawsze sceptycznie ale muszę przyznać, że jeden zabieg drugi i naprawdę jest lepiej. Mam problem zbliżony do Twojego, tylko u mnie to nadgarstek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcyk Opublikowano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Z jakiego miasta jesteś? Jak z Warszawy, to udaj się do kliniki Porto Medica. Na początku zapisz się na konsultację - opowiesz na niej, co konkretnie Ci dolega i wraz z lekarzem ustalicie jakiś plan działania. Mi, jako jedyni w Warszawie pomogli z silnym bólem pleców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi