Gość Agnieszka 1984 Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Witam. Agnieszka 32 lata. Przedstawię 2 ostatnie wyniki usg .wątroba nie powiększona bez zmian ogniskowych, pecherzyk zolciowy całkowicie obkurczony - w rzucie pęcherzyka pasmo licznych drobnych obszarów silnego odbicia echa- obraz usg przemawia za licznymi drobnymi zlogach. Drogi zolciowego nieposzerzone. Drugie usg. Pecherzyk zolciowy obkurczony na zlogach . Drogi zolciowego wewnątrz watrobowe nieposzerzone. PZW o średnicy 5 mm. Na każdym usg mam obkurczony woreczek zolciowy i nikt nie mówi mi ile tych kamyczkow i jakie są duże. Co robić? Mam już wstępnie umówiony termin usunięcia pęcherzyka ale nie jestem przekonana czy to dobry pomysł. Bardzo proszę o odpowiedź i pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jagoda Opublikowano 16 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Nic nie piszesz czy masz ataki. Ja jestem miesiąc po usunięciu , ale miałam straszne ataki nie pomogły antybiotyki. Po usunięciu znowu ataki okazało się że jest kamień w przewodzie, znowu narkoza dwa razy robiony zabieg ERCP. Jak na razie nie mogę dojść do siebie, dalej dieta bóle l prawym boku i bardzo słaba. Szukaj metod naturalnego pozbycia się kamieni z woreczka, na usunięcie zawsze jest czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi